Termeni şi condiţii

          Site-ul www.galaxiagutenberg.ro este proprietatea S.C. GUTENBERG S.R.L, cu sediu social în Târgu Lăpuş, judeţ Maramureş, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J24/196/2001 şi având codul fiscal: RO 13786377  Utilizarea site-ului, respectiv accesul,     navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în prezentul document.SC GUTENBERG SRL îşi rezervă dreptul de a schimba şi de a actualiza în orice moment conţinutul website-ului   precum şi condiţiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.

  DREPTURI DE AUTOR

          Conţinutul tuturor paginilor www.galaxiagutenberg.ro sunt proprietate a SC GUTENBERG SRL sau a furnizorilor/partenerilor săi. Orice încălcare din partea Utilizatorului a drepturilor de autor este sancţionabilă conform cu dispoziţiile legilor în vigoare.

  UTILIZAREA SITE-ULUI

          În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare,care pun în pericol buna funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi,reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii Internet – sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizată a contului utilizat pentru tranzacţii sau achiziţii prin acest site.SC GUTENBERG SRL şi furnizorii/partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Deşi face toate eforturile în acest sens, SC GUTENBERG SRL nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsita de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice internetului şi tehnologiilor digitale,) că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi la zi (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).

  LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII

          În cazul în care un Utilizator se află în imposibilitatea de a primi comanda livrată sau a oferit date greşite de contact, respectiva comandă va fi considerată anulată. Pentru retrimiterea comenzii, Utilizatorul va trebui să suporte noile cheltuieli de transport corespunzătoare.

          În condiţiile în care clientul nu ridică de la oficiul poştal şi nu plăteşte valoarea comenzii SC GUTENBERG SRL îşi rezervă dreptul de a nu mai prelua comenzi de la utilizatorul respectiv.

   CONFIDENŢIALITATEA DATELOR PERSONALE

          Datele tale personale vor fi folosite de SC GUTENBERG SRL numai în scopul declarat al acestui site (librarie online si furnizare de bunuri si servicii) şi nu vor fi transmise către terti.

          Codul Numeric Personal furnizat va fi folosit exclusiv pentru facturare şi nu va fi facut public.

          Informaţiile colectate la crearea unui cont, prin intermediul formularelor, vor fi folosite doar în vederea procesării şi livrării comenzii, respectând prevederile legilor  în vigoare şi, în cazul abonării la newsletter, pentru a te ţine la curent cu ofertele

          speciale, evenimentele sau cele mai noi apariţii editoriale. Scopul colectării datelor este facturarea. Refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea onorării

          comenzilor.

          SC GUTENBERG SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa ta de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu vinde şi nu oferă către terţi adresele de e-mail obţinute prin intermediul site-ului www.galaxiagutenberg.ro. Orice utilizator care nu mai doreşte să primească newsletterul se poate dezabona utilizând linkul din subsolul newsletterulului primit prin email. Datele personale vor putea fi, însă, transmise autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

          În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele PayU, iar www.galaxiagutenberg.ro nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la card.