Delicateţea tăciunelui. Reflecţii de peste an
Delicateţea tăciunelui. Reflecţii de peste an

Delicateţea tăciunelui. Reflecţii de peste an

Cod produs: 973-7919-36-x
Disponibilitate:5
Pret: 10,00 RON
Cant:     - SAU -   Adauga in Wishlist Compara produs

Scriind constant în paginile "virtuale" ale site-urilor pe care le coordonează cu pricepere, dar şi în paginile "reale" ale remarcabilei reviste "Familia creştină", Radu Capan şi-a dezvoltat neîncetat abilitatea de a reflecta, de a gândi, de a interpreta în cheie creştină fapte şi evenimente cotidiene, din imediata noastră apropiere. Fie că este vorba despre căsătorie, despre viaţa intimă la care sunt chemaţi bărbatul şi femeia prin porunca divină, de "ispitele" internetului, de modul în care ne raportăm la Sfânta Euharistie şi de câte şi mai câte alte subiecte la fel de incitante, Radu Capan se străduieşte să probeze maniera rodnică în care orice creştin poate trăi, munci şi spera într-o lume aflată aparent într-un declin al credinţei.

Robert Lazu, scriitor, Timişoara

Cel care l-a sfătuit pe Radu Capan să-şi tipărească reflecţiile deja publicate pe ProFamilia.ro a fost cel puţin inspirat. În felul acesta vor avea ocazia să mediteze aceste profunde gânduri şi aceia care încă nu au acces la Internet. Cât despre mine, mă gândesc la cum aştept să vină ziua de joi, când se publică reflecţia săptămânii, pentru că, pe lângă tematica predicii duminicale, reflecţia aruncă o lumină deosebită asupra realităţilor cu care se confruntă omul de azi. Recomand aşadar cu multă căldură aceste "pastile spirituale", ca unul care am gustat din ele şi am devenit într-o anume măsură, pot spune, "dependent".

pr. Cristian Văcaru, Tel Aviv

[...] A pus apoi tăciunele aprins pe cimentul din faţa şemineului. Amândoi îl priveau în tăcere, observând cum acesta începe să nu mai ardă, devine cenuşiu, se stinge... în timp ce ceilalţi din şemineu continuau să ardă. După câteva minute de tăcere, bărbatul a ridicat ochii, l-a privit pe preot şi i-a spus: "Ne vedem duminică la biserică."

Delicateţea tăciunelui, 4 aprilie 200
Informatii Carte
Editura Galaxia Gutenberg
Colecţia Lumen Vitae
Autor Radu Capan
Anul apariţiei 2005
Număr de pagini 180
ISBN 973-7919-36-x
Format 13x20

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Buna           Foarte BunăOferte speciale
PROMO Set “Episcopi martiri”
Sale
38,50 RON 15,00 RON
Set “Episcopi martiri”
Sale
38,50 RON 35,00 RON