Cum comand

  1. Alegeţi produsele

  Folosind meniul din stânga, navigaţi prin categoriile de produse. Dacă ştiti ce căutaţi, folosiţi opţiunea "Căutare" din partea de sus a paginii. Odată ce aţi găsit produsul dorit, apăsaţi pe butonul "Adaugă în coş".

  2. Coşul de cumpărături

  La adăugarea produselor în coş, acestea vor fi afişate în colţul din dreapta, având posibilitatea să revedeţi în orice moment ce aţi comandat, să actualizaţi cantitatea sau să renunţaţi la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adăuga produse în coş, puteţi reveni în magazin prin apăsarea butonului "Continuă cumpărăturile"

  3. Detaliile de livrare şi comandă

  Pasul 1

  Completaţi detaliile privind livrarea comenzii şi selectaţi opţiunile de livrare şi plată, în formularul în care aţi fost redirecţionat, apoi apăsaţi "Trimite".

  a. Dacă sunteţi client nou, completaţi toate datele din formular şi apăsaţi butonul "Trimite comanda".

  b. Dacă sunteţi client inregistrat, introduceţi email-ul şi parola pentru autentificare şi vi se vor încărca toate datele pe care le-aţi folosit la ultima comandă. Dacă doriţi livrarea în aceleaşi condiţii, trebuie doar să apasaţi "Trimite comanda".

  Pasul 2

  Înainte de a apăsa "Comandă acum" puteţi reverifica datele personale,coşul de cumpărături şi valoarea facturii, inclusiv taxele de transport. Butonul "Comandă acum" confirmă înregistrarea comenzii