Meditații pentru Postul Mare

 • Scott Hahn
  • Product Code: 978-973-141-682-3
  • Availability: In Stock

  12.00 Lei

  Book Information
  Publisher Galaxia Gutenberg
  Collection Anima
  Author Scott Hahn
  Translator Abel Dragomir
  Year of publication 2017
  Number of pages 138
  ISBN 978-973-141-682-3
  Format 13x20

  “Meditații pentru Postul Mare” -din volumul Un Tată care își ține promisiunile

  Plecând de la Geneză și ajungând până în vremea lui Isus, aceste meditaţii pentru Postul Mare scot în evidenţă personaje biblice precum Adam, Noe, Avram, Moise și David, care ne conduc la Cristos și sacrificiul său pentru noi. Săpând mai adânc în istoria bogată a legământului lui Dumnezeu cu noi, lectura fiecărei zile te îmbie să reflectezi profund de-a lungul Postului, culminând cu Paștile și încheind cu Duminica Milostivirii Divine. Mai mult, fiecare zi e îmbogăţită cu un verset din Scriptură, o rugăciune și o întrebare relevantă, toate cu scopul de a-l ajuta pe cititor să aprofundeze experienţa duhovnicească a Postului.


  „Scriptura dă mărturie despre cum a purtat de grijă Dumnezeu familiei Sale de-a lungul veacurilor, croind o cale pentru copiii Săi ca aceștia să vieţuiască împreună cu El pentru totdeauna. Consemnarea biblică arată că Tatăl nostru ceresc și-a ţinut fiecare promisiune pe care a jurat-o în legătură cu răscumpărarea noastră, cu preţul singurului Său Fiu preaiubit. Datorită harului lui Dumnezeu, darul mântuirii este gratuit, însă el nu este ieftin.
  Pe parcursul acestui Post, vom privi la istoria acestei iubiri neclintite. Vom examina împreună ce a făcut Dumnezeu în istorie pentru a face din noi familia Sa și pentru a ne salva de mizeria cumplită a păcatului și a egoismului nostru. Vom redescoperi cât de pasionat ne caută El, cât de puternică este intenţia Sa de a ne face întregi din nou, și cât de mult merită El să primească recunoștinţa, încrederea și ascultarea noastră.
  În acest Post, speranţa mea este că tu vei dobândi o nouă viziune despre Tatăl veșnic care întotdeauna își împlinește cuvântul. Indiferent de obstacolele care apar, El niciodată nu-Și pierde din vedere ţelul: de a forma și de a modela o familie umană care să se împărtășească din iubirea infinită a Treimii.”


  Scott Hahn (n. 1957) este un autor și profesor catolic, ale cărui cărţi au contribuit la o cunoaștere și o promovare mai bună a catolicismului, în mod special în rândul protestanţilor. El însuși fost protestant (prezbiterian), este cunoscut pentru cercetările sale notabile asupra creștinismului timpuriu, precum și pentru unele lucrări teoretice privitoare la Părinţii Bisericii. În prezent predă teologie biblică la Franciscan University of Steubenville.

   

  Book Information
  Publisher Galaxia Gutenberg
  Collection Anima
  Author Scott Hahn
  Translator Abel Dragomir
  Year of publication 2017
  Number of pages 138
  ISBN 978-973-141-682-3
  Format 13x20

  Write a review

  Please login or register to review