Cartea bunicilor. Sau cum să fii un bunic mai bun: ca un părinte... însă cu o altă abordare

 • Ray Guarendi
  • Product Code: 978-630-6524-44-0
  • Availability: In Stock

  45.00 Lei

  Tags: Cartea bunicilor, parenting cu har, bunici, educatie, disciplina, Ray Guarendi

  Book Information
  Publisher Galaxia Gutenberg
  Collection Parenting cu HAR
  Author Ray Guarendi
  Translator Corina Şoimuşan
  Year of publication 2022
  Number of pages 150
  ISBN 978-630-6524-44-0
  Format 20x20

  CARTEA BUNICILOR. Sau cum să fii un bunic mai bun: ca un părinte... însă cu o altă abordare


  Bătrânețea aduce tinerețe sau „Întineresc cu fiecare an ce trece.”

  Mă așteptam să-mi placă să fiu bunic. Dar nu mi-am imaginat că atât de mult. „Dacă aș fi știut că a avea nepoți e atât de plăcut, i-aș fi avut pe ei mai întâi.” Acesta este un sentiment des întâlnit. Ce anume face atât de plăcut să fii bunic pentru cei mai mulți dintre noi?

  Nepoții adaugă tinerețe. Entuziasm, savoare, energie – au destul atât pentru ei înșiși, cât și pentru noi. Noi îmbătrânim, dar ei trag de noi să fim mai tineri. „Bunicul a mers cu mine la fiecare plimbare și ne-am dat de trei ori pe mașinuțele electrice.” Ei ne oferă o a doua șansă cu copiii. Ceea ce am învățat de-a lungul timpului despre a fi părinte putem acum aplica în viața lor. Avem șansa să corectăm ceea ce am greșit cu copiii noștri. Nepoții adaugă iubire.

   

  Cuvinte de apreciere aduse doctorului Ray Guarendi

   

  • Sfat ce merită a fi ignorat: Cum să devii un părinte mai bun ignorându-i pe experți  „Dr. Ray este o voce a rațiunii în vremurile în care adesea trăim timpuri iraționale. El ne face să râdem, să gândim și să devenim cea mai bună variantă a noastră. Ne oferă o viziune amplă asupra lucrurilor, precum și speranță pentru meseria provocatoare de părinte prin sfaturi ce au în vedere bunăstarea spirituală a copiilor noștri și nu doar modificarea comportamentului lor.” —ROSE MALAVOLTI, educator profesionist, speaker, și mamă a 21 de copii.
  • „Dr. Ray demontează toate ideile greșite cu privire la educație/parenting ce inundă societatea de azi și te lasă cu înțelepciunea bunului simț care te face să te simți calm, pregătit și entuziasmat ca să faci față zilei în calitate de părinte. Când vei termina de citit această carte, te vei simți ca și cum o mare greutate ți-a fost luată de pe umeri.” —JENNIFER FULWILER, prezentator radio, autor de bestseller și mamă a șase copii.
  • Disciplina ce durează o viață întreagă: Cel mai bun cadou pe care îl poți oferi copiilor tăi (volum în curs de apariție la Galaxia Gutenberg) „Dr. Ray Guarendi reușește pur și simplu să îmbine umorul cu observații pline de înțelepciune și sfaturi sănătoase cu privire la ce să faci și cum să faci. Astfel îi ajută pe părinți să înțeleagă că disciplina este o metodă importantă de a-și iubi copiii și că a-i învăța pe copii autocontrolul este un dar ce durează o viață întreagă.” —PEG CARMACK SHORT, Redactor șef al revistei Becoming Family (Familia în devenire).
  • „Dr. Ray aduce în discuție întrebări din viața reală și oferă răspunsuri ancorate în viața reală. Te vei trezi spunând «Mă regăsesc în povestea asta!»” —DAN SEABORN, autor al cărții 26 Words That Will Improve the Way You Do Family (26 de cuvinte care te vor îmbogăți ca familist).
  • „Dr. Ray a comis-o din nou! Lista lui de răspunsuri amuzante (dar pline de compasiune) la întrebările obișnuite merită prețul cărții. Iar asta nu este totul.” —MIKE AQUILINA, autor al cărții Yours Is the Church (A voastră este Biserica).
  • „Dr. Ray oferă sfaturi practice de natură spirituală răspunzând la întrebări dificile cu privire la creșterea copiilor în credință. O carte sub formă de ghid cu răspunsuri și acțiuni de pus în practică ce ajută părinții și bunicii să persevereze în iubire în timp ce păstrează adevărul credinței și-l transmit mai departe.” —JULIE DORTCH CRAGON, autor al cărții Amazing Graces: The Blessings of Sacramentals (Haruri dumnezeiești: binecuvântările sacramentaliilor).
  • „Această carte este ancorată în realitate, este practică, amuzantă, este o gură de aer proaspăt. Mulțumiri dr. Ray, din partea unui tată a nouă copii!” —CHRIS PADGETT, coautor al cărții Holy Marriage, Happy Marriage (Căsătorie sfântă, căsătorie fericită).
  Book Information
  Publisher Galaxia Gutenberg
  Collection Parenting cu HAR
  Author Ray Guarendi
  Translator Corina Şoimuşan
  Year of publication 2022
  Number of pages 150
  ISBN 978-630-6524-44-0
  Format 20x20

  Write a review

  Please login or register to review