Pacea va avea ultimul cuvânt

  • Product Code: 978-973-141-648-9
  • Availability: In Stock

28.00 Lei

Book Information
Publisher Galaxia Gutenberg
Author Sora Emmanuel Maillard
Translator Janine Rusneac
Year of publication 2017
Number of pages 304
ISBN 978-973-141-648-9
Format 15x21

Mărturii şi fioretti prezentate prin parabole savuroase şi ilustrate cu imagini care ne permit să-l surprindem pe Dumnezeu în flagrant delict de Îndurare. Prin fragmentele sale tulburătoare, Sora Emmanuel ne oferă o călătorie atât prin închisorile din New York, cât şi prin confesionalele sfinţilor! Cititorul se cufundă în profunzimea inimii umane şi este prins în situaţii trecute sau prezente, pe cât de captivante, pe atât de variate. Folosind un stil plin de viaţă şi incisiv, cartea ne ajută să vedem această pace atât de dorită, cea care vine de Sus şi care obţine victorie după victorie. Aşadar, aceasta este înfrângerea vidului, a descurajării şi a fricii.

Fiecare dintre noi are propriul său Înger păzitor şi dacă legăm o prietenie cu el, dacă îi vorbim în fiecare zi ca unui prieten foarte intim și foarte scump, nu vom regreta niciodată! Teologia ne învaţă: unul singur dintre Îngerii noştri păzitori este mai puternic decât toţi demonii din iad. El îl are pe Dumnezeu cu el ! Aşadar, în fiecare zi, în rugăciune, să ne încredinţăm nevoile îngerilor noştri, implorându-i să acţioneze cu forţă şi să ne ajute să revenim întotdeauna la voinţa lui Dumnezeu. Ce poate fi mai trist decât un Înger păzitor în şomaj?

Sora Emmanuel Maillard s-a născut în Franţa în 1947. A obţinut diploma în Istoria Artei la Sorbona în 1971 şi din 1976 este membră a comunităţii Beatitudinilor. Trăieşte la Medjugorje şi de acolo călătoreşte în lumea întreagă pentru a evangheliza.

Book Information
Publisher Galaxia Gutenberg
Author Sora Emmanuel Maillard
Translator Janine Rusneac
Year of publication 2017
Number of pages 304
ISBN 978-973-141-648-9
Format 15x21

Write a review

Please login or register to review