Poezie în bucătărie. Rețete de poveste pentru copii și părinți

  • Product Code: 978-630-6586-19-6
  • Availability: In Stock

49.00 Lei

Tags: Poezie în bucătărie, Rețete de poveste pentru copii și părinți, bucătărie, rețete, rețete pentru copii, Anca Crăsneanu

Book Information
Publisher Galaxia Gutenberg
Collection În afara colecţiilor
Author Anca Crăsneanu
Year of publication 2023
Number of pages 116
ISBN 978-630-6586-19-6
Format 20x20

În pagini frumos ilustrate, Anca îmbină în mod desăvârșit poezia, alimentaţia sănătoasă și arta gătitului, iar reţetele propuse de autoare vin şi cu curiozităţi legate de diferitele ingrediente. Cartea de față nu este doar o simplă culegere de reţete, adunate cu grijă între coperţile unui volum oarecare. Este mult mai mult decât atât. Este un izvor de înţelepciune, dar şi un ghid pentru părinţi şi copii de conştientizare a importanţei unei alimentaţii echilibrate.

=======

Cartea este scrisă atât cu talentul liric al unei poete, cât şi cu dragostea de mamă care uneşte, ca un fir magic, paginile acestei lucrări. Însă cea mai mare magie se întâmplă în bucătărie, acolo unde mânuţele de copilaşi sunt chemate să aducă la viaţă reţetele aşternute pe hârtie de Anca. Urmând pagină cu pagină această carte de bucate, copiii (dar şi părinţii, pentru că noi cu toţii avem nevoie de clipe de delectare... nu-i aşa?) vor învăţa tainele bucătăriei, cea a produselor sănătoase şi vor îndrăgi o artă... arta culinară... care celor mici le va fi de folos toată viaţa. Şi poate cel mai important aspect este că toată complexitatea acestei cărţi poate fi desluşită prin joacă, cea mai accesibilă cale spre înţelegere. Prin reţetele sale simple, alese cu mare grijă şi cu multă dragoste, autoarea ne oferă cheia artei culinare sănătoase.

- Bela Barla, medic- jurnalist

 

Book Information
Publisher Galaxia Gutenberg
Collection În afara colecţiilor
Author Anca Crăsneanu
Year of publication 2023
Number of pages 116
ISBN 978-630-6586-19-6
Format 20x20

Write a review

Please login or register to review