Returnări

Aveţi dreptul să renunțaţi la produsele pe care le achiziţionaţi pe www.galaxiagutenberg.ro în termen de 14 zile lucrătoare.

Conform Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000, returnarea se poate face fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri pe care trebuie să le acoperiţi sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, cum ar fi costurile de transport.

Editura Galaxia Gutenberg are obligația să vă ramburseze sumele plătite făra să solicite cheltuielile aferente rambursării sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data returnării produselor.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat . Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare