Pachet 2 cărţi - Gabriele Amorth

 • Gabriele Amorth
  • Product Code: 1-2-AMORTH
  • Availability: In Stock

  50.00 Lei 74.00 Lei

  Tags: Gabriele Amoth, Parintele Amorth, exorcism, destainuiri

  Book Information
  Publisher Galaxia Gutenberg
  Collection Panopticum
  Author Gabriele Amorth
  Translator Cristian Şoimuşan
  Number of pages 236 | 280
  Format 13x20

  Pachetul promoţional este format din:


  Lupta mea alături de Dumnezeu împotriva Satanei

  Printr-o serie de convorbiri cu părintele Gabriele Amorth în ultimi ani de viață, transcrise cu extremă fidelitate de gândire și limbaj, Elisabetta Fezzi ne redă în această carte un adevărat testament spiritual al celui mai faimos și îndrăgit exorcist. Astfel aflăm detalii deosebite ale vieții sale, ale vocației sale și ale activității de exorcist: când, adolescent fiind, se simte chemat la preoție, apoi despre diferitele oportunități pe care i le oferă viața (Acțiunea Catolică, munca politică cu Andreotti.), până la alegerea complexă și obositoare a ultimilor treizeci de ani, dedicați luptei împotriva diavolului și efortului de a aminti lumii că figura Satanei nu trebuie luată în derâdere. Pagini care ne descoperă personalitatea complexă a preotului paulin, cu totul altceva decât imaginea de om posomorât, cum adesea a fost descris: Amorth este cu siguranță riguros, cu sine înainte de toate, dar și ironic, simplu ca un copil în unele momente, capabil să glumească și să ia viața așa cum i-o oferă Providența.

  A doua parte a cărții adună, tot datorită Elisabettei Fezzi, o serie de mărturii ale persoanelor care i-au fost mai apropiate: de la Roza, care îl asista la exorcisme; la cei doi preoți paulini care i-au stat aproape în momentele dificile până la părintele Stanislau, din ordinul pasionist, care i-a urmat. Cuvintele sale și cele ale prietenilor ne oferă mijloacele ideale de a pătrunde în lumea celui mai mare exorcist din ultimii o sută de ani.

  Destăinuirile unui exorcist

  Aşa cum ne-a obişnuit, părintele Gabriele Amorth, renumitul exorcist şef al Romei, dezvoltă subiectele cheie ale ministerului exorcismului, acoperind detalii importante despre problemele demonice sau oculte. El foloseşte exemple concrete din experiențele sale şi ale altor exorcişti pentru a-şi ilustra și susține punctele de vedere.

  Din moment ce sectele satanice, ocultismul, curentele neospiritiste, astrologii și ghicitoarele sunt atât de răspândite în zilele noastre, părintele Amorth se întreabă de ce este atât de dificil astăzi să găseşti un exorcist sau un preot expert în acest domeniu?


  Exemplul şi învățătura lui Hristos sunt foarte clare, la fel ca şi tradiția Bisericii. Dar creştinii de astăzi sunt adesea dezinformați.

  Exorcismele sunt rezervate preoților desemnați, în timp ce toți credincioşii pot face rugăciuni de eliberare. Care este diferența? Ce norme trebuie respectate? Ce probleme sunt încă deschise şi nerezolvate în acest domeniu?

   

  Noua carte a părintelui Amorth răspunde la aceste întrebări şi la multe altele, susținându-şi discursul cu o bogată expunere a experiențelor de care a avut parte. Un manual valoros, practic şi instructiv pentru preoți și laici, despre cum să ajute pe mulți dintre cei care suferă.

   

  Book Information
  Publisher Galaxia Gutenberg
  Collection Panopticum
  Author Gabriele Amorth
  Translator Cristian Şoimuşan
  Number of pages 236 | 280
  Format 13x20

  Write a review

  Please login or register to review